- 4 şeftali
- 8 yemek kaşığı tozşeker
- Ceviz ve kaymak
- Fıstık tozu
YAPILIŞI:
Şeftalileri soyup ikiye böldükten sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz. Üzerlerine 1 yemek kaşığı şekeri döküp yağlı kağıtla kapatıp 180 derece önceden ısıtılmış fırında 15 dk. pişiriyoruz. Çıkartıp servis tabağına koyuyoruz.Soğuduktan sonra ortalarına ceviz, kaymak ve fıstık tozu serpiyoruz. Sonra güzelce mideye indiriyoruz.Afiyet olsun...
Şeftalinin aramasına bayılırken şeftaliyi görünce ağzımın suyu aktı...
YanıtlaSilEllerine sağlık canım..
ufff, çok canım çekti şimdi...
YanıtlaSileline sağlık :)